Toegankelijk Onafhankelijk Persoonlijk

Waar we voor staan.

Toegankelijk, onafhankelijk en persoonlijk: dat zijn onze kernwaarden!
TOP cliëntondersteuning is een jonge, laagdrempelige organisatie, die zich richt op het bieden van cliëntgerichte en levensbrede ondersteuning en begeleiding van zowel cliënten als hun mantelzorgers. Je kunt bij ons terecht als jouw naaste zorg en ondersteuning nodig heeft, of als je zelf zorgbehoevend bent. Wij zijn gratis in te zetten in Noord- en Midden-Limburg, als er een Wlz-indicatie aanwezig is.

Persoonlijk contact

We streven naar effectiviteit en efficiëntie, als het gaat om het bedienen van onze klanten. Direct iemand van ons aan de lijn krijgen, dat is onze kracht. Hiermee maken we het verschil en voorkomen we dat jij, als cliënt of mantelzorger, met een ondersteuningsvraag in een molen van afdelingen en wachttijden terecht komt. 


Persoonlijk contact is onze basis om jou, als cliënt of mantelzorger, te leren kennen en de hulpvraag duidelijk in kaart te brengen. Vanuit onze expertise zijn we getraind om achterliggende factoren van kwetsbaarheid te herkennen. We zoeken uit wat jij belangrijk vindt en wat jouw wenselijke situatie is. 

Vertrouwen en open, heldere communicatie
We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen! Alleen zo bouwen we een vertrouwensband met jullie op. Vertrouwen en open, heldere communicatie vormen voor ons de basis voor het bieden van goede, onafhankelijke ondersteuning: deskundig, passend bij de aard, vraag en mogelijkheden.


Kennis en kwaliteit van dienstverlening
Een goede kwaliteit van dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. We houden onze kennis up-to-date door het volgen van opleidingen en trainingen, om zo de kwaliteit van ons werk te kunnen waarborgen en eventueel te verbeteren.

Wij staan naast jou als cliënt of mantelzorger en informeren en ondersteunen jou bij de hulpvraag, rekening houdend met de zes diensten die de Wlz-cliëntondersteuning biedt. Hierover kun je meer lezen bij ‘Toelichting 6 diensten’, op onze website.

Ons streven is om ervoor te zorgen dat jij de best passende zorg en ondersteuning ontvangt die nodig is. Dit doen we op een toegankelijke, onafhankelijke en persoonlijke manier. Wij geloven in de kracht van goede cliëntondersteuning en leveren hieraan graag een positieve bijdrage!

Bij vragen kun je altijd bellen, mailen of ons contactformulier invullen. Samen zoeken wij de weg.

We zorgen dat je krijgt wat het beste bij jou past!

We ondersteunen jou graag in de zoektocht naar passende zorg. Dit kan bijvoorbeeld gaan om zorg via een instelling, tot de complete inrichting van zorg thuis. Wij zijn jouw vraagbaak en wegwijzer op het gebied van cliëntondersteuning in de Wet langdurige zorg.

Onze uren
Onze voorwaarden